jolanta_redwanowska Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 dawno u ciebie nie byłam wiem przepraszam zaraz położę kwiaty tylko uprzątnę nieład choć bardzo mi ciebie brakuje wiem że zobaczymy się w raju na ziemi bo koniec zepsutego świata już bliski
maria_bard Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Jolu, a gdyby tak bez tego fragmentu: "choć bardzo mi ciebie brakuje wiem że" i bez "bo" w przedostatnim wersie? Wiersz brzmiałby, według mnie, bardziej płynnie nie tracąc sensu. Nie wiem tylko, na czym tutaj polega zepsucie świata. Czegoś mi brakuje, choć jednego słówka:) Pozdrawiam. mb.
HAYQ Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 dawno u ciebie nie byłam przepraszam tylko uprzątnę nieład położę kwiaty wiem że się zobaczymy w raju na ziemi koniec już bliski sorki za nożyczki, ale jak dla mnie tyle wystarczy Pozdrawiam.
jolanta_redwanowska Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 dziękuję za obie sugestie. wezmę je pod uwagę. Jola :)
cezary_dacyszyn Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Jana 5 : 28,29 Prawda ? A z puenty wyrzuciłbym " bo " - byłoby bardziej wyraziście :-) ( Przyp. 10 : 19 :-)) )
Rekomendowane odpowiedzi