Anna_Para Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 może powinieneś częściej bywać we mnie gołębiem, albo muzyką lilii, czystym płatkiem śniegu, równaniem, słonecznym blaskiem, zajączkiem z lusterka rybiej łuski? rzadziej - fantomowym bólem po amputacji języka wspólnego języka, ślepym respondentem nieprzeczytanych listów, stukotem pociągu, który już nie kursuje? bo, widzisz, sama nie wiem, dlaczego wysiedliśmy. każde z nas pamięta, co chce. oboje - to samo szaleństwo. szal.
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 fajnie fajnie. a może by bez "częściej" - 1 wers "już" - 9 wers (powtarza się w wersie poprzedzającym) i "wysiedliśmy" - 10 wers. pozdrawiam Aniu :)
dawniejbezet Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 SZAŁ Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. X., taka wersja hardcore (ludzie teraz tak mają; nie wierszysz?....) Kłaniam
Anna_Para Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Dawniejku, bardzi mi się ta Twoja wersja do eM. Jasnowidz jakiś? No. Zabierasz mi taki fajny myk: "język wspólnego języka" jest na prawdę cool! Piękna jest muzyka lilii, biorę, choć - dopełniaczówka. Ale co tam! Buziaki dziękczynne, Cieplutko, Para:) Ps. Muszę się z tym CZASEM przespać.
Anna_Para Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Popsutku, czasem i rzadziej stanowią opozycję, i zostawiam. Jedno już zabieram. Słusznie prawisz. Dzięki piękne, cieplutko pozdrawiam, Para:)
maria_bard Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Pozwolę sobie jeszcze inaczej, prostacko i krótko: może powinieneś częściej bywać, muzyką, śniegiem, słonecznym blaskiem, zającem w skoku lub rybą rzadziej - bólem ślepym respondentem listów, niekursującym pociągiem? bo sama nie wiem, dlaczego wysiedliśmy każde z nas pamięta, co chce. i sza niech już tak będzie. Po chłopsku czyli prymitywnie, ale ...no, nie wiem. Pozdrawiam.
Agnieszka_Horodyska Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Nie wiem, co poprawić, wiem, że wyjątkowo mi się podoba :) Sam pomysł, ale też wykonanie... wyliczenia, melodia głosek! Pozdrawiam!
Anna_Para Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Mario, dzięki piękne. Podoba mi się Twoja wersja. Ale to nie moja poetyka. Niemniej - dzięki za poświęconą uwagę i pracę nad tekstem. Wszystko, co dla mnie ważne - wycięłaś. Rozumiem, bo przetworzyłaś przez własną wrażliwość artystyczną i poetykę, Wdzięcznie się kłaniam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Agnieszko, bardzo witaj w nowym roku! Dzięki piękne. Jeszcze warsztatuję na tym tekście, ale cieszę się, że już się podoba. Wdzięczna, cieplutko pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Stanisławie: Bardzo się cieszę, że tekst inspiruje coraz nowe wersje i układa się pod piórem każdego z Was w Waszej estetyce, stylistyce. Dzięki. To dla mnie zaszczyt. Cieplutko, Para:)
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Fajne. Byłem tu:)
Anna_Para Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Mirosławie, dzięki. Cieplutko, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi