Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Poezja to życie Chciała, poszła, skoro musi..   Sens ładnie zachowany, na order serca zasłużyłeś :-)
    • @beta_b Po tych moich małych próbach z przegadywaniem wierszy z muzycznym AI mogę powiedzieć tyle, że AI nie rozumie muzyki. Nie rozumie tego całego wokół niej kontekstu. Nie bardzo wyczuwa style. Sądzę, że tekstu, czyli poezji też nie rozumie, choć zadziwiająco dobrze niektóre frazy już akcentuje. Tak jak malarstwa. Ma duży potencjał by to zrobić bardziej, ale do końca chyba tego nie uczyni. Ale jako narzędzie w rękach tego co ją rozumie i umie z nią przegadać może być bardzo pomocna. Zresztą już jest, a to dopiero początek. AI jest takim osobliwym wynalazkiem. Właśnie bardzo podobne to do facebooka czy youtuba. Albo nie wiem smartfona. Może bardzo pomóc i zapewne w niejednym mega zaszkodzi. Jest sporo z czego się cieszyć i z drugiej strony mega dużo wad, cech ujemnych, zagrożeń. 
    • Mój obiadek:) zupa z ciecierzycy udaje sos:) zamiast pomidorów i kartofli, spróbuj kasz i kwaszonych ogórków:)

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Roma Nie, mam wyjazd, ale wieczorkiem, jak nie padnę, zajrzę, bo jakżeby inaczej :)  
    • @Roma  Jak mamy śpiewać, to białą americano, poproszę. Mocno skondensowany tekst - surowy, jakby wyrwany z trzewi, bez ozdobników. Trochę jak krzyk z pokładu, gdy nie ma już nic do stracenia. Czuje się ciężar emocji, choć nie wszystko mówi się wprost. Hermetycznie, ale z mocą. Serdeczności :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...