Koval_ZNowin Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 nie rozdzielam na koszyki portretów wypełnionych jedną farbką przecież zmieniłaś włosy przypominały babie lato do dziś nie wiem kiedy zaczęło znikać z moich ubrań świadomość boli przyjdą chwile które żadne nie będzie pamiętać w jaki sposób się obnaża
Emmka_Szlajfka Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 każdy ma jakiś ukryty koszmar, ulgę może przynieść niepamięć . pozdrawiam:)
cezary_dacyszyn Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 podoba się ten wiersz :-)
Ela_Ale Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 To jest dobry wiersz. Spokojny, naturalny i prawdziwie opowiada o zwykłościach. A gdyby go troszkę przearanżować i nie skracać wersów do pojedynczych wyrazów? Poza tym: "przyjdą chwile, kiedy żadne nie będzie...". Nie "których", bo jest niegramatycznie. Tak mi się zdaje. Pozdrawiam. Elka.
Pan_Biały Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w jakiś sposób jest ten wiersz mi bliski pozdrawiam er
Rekomendowane odpowiedzi