Bolesław_Pączyński Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Bardzo fajnie poprowadzony tekst, oczywiście wszystkie już wymienione któż z nas nie pamięta tych seriali, oglądałem je kilkakrotnie, kiedyś bardo mnie pasjonował serial z Szarikiem ale już Marusia aganiok o nim wspomniała. Serdecznie pozdrawiam-:)
Wilcza Jagoda Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marusiu, skoro nie dojrzałaś, to nima :)widać ;P pozdrawiam ciepło
Wilcza Jagoda Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bolesławie, dzięki, pozdrawiam serdecznie:)
Ewa_Kos Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Już Ci mówiłam, że Murmych to cudo razem ze swoim snem:)))) Pozdrawiam i posyłam buziaczki:))) EK.
Oxyvia Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Twoja książka doszła, dziękuję! Jeszcze nie czytałam, ale widzę, że jest mnóstwo wierszy (opasły tom, a nie tomik!) i podział na rozdziały! No no! Gratulacje!
Wilcza Jagoda Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oo, to szybko dojszła:)) czekam na opynie:))) Buziaczki, ściski i U!!! cmook Jagoda dzika:P
Rekomendowane odpowiedzi