Adam Raj Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 oczy są zwierciadłem duszydusza odbiciem Bogaczym więc jest wiara ślepca?
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Intuicją.Bardziej zlota myśl niż wiersz. Można to przerobić, zrobić z retorycznego pytania obraz, ale z drugiej strony - po co? Ciekawe pytanie, niech takim zostanie.
Adam Raj Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dzięki Madziu za komentarz. Możnaby spróbować zrobić z tego HAIKU ale to chyba za wysokie progi...pozdrawiam serdecznie
seweryna żuryńska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ..."tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga..."nie leń się, tylko paznokietki obgryzaj ... ukłony
Leila Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 myśl bardzo głęboka i pięknie ujęta, lecz sama myśl - nawet najgłębsza nie czyni wiersza, potrzebny jest klimat, środki stylistyczne... zresztą sam wiesz... pozdrawiam
Adam Raj Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję za komentarz. Oczywiście nie będę się upierał, że ww. strofy są wierszem.pozdrawiam
Adam Raj Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję za komentarz. Oczywiście nie będę się upierał, że ww. strofy są wierszem. Tymbardziej jest mi miło, że Komuś się podoba.pozdrawiam
Adam Raj Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Oooops. Namieszałem. Może moderator pomoże naprawić?
Magdalena C Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (magda @ Aug 11 2003, 12:59 PM) Intuicją.Bardziej zlota myśl niż wiersz. Można to przerobić, zrobić z retorycznego pytania obraz, ale z drugiej strony - po co? Ciekawe pytanie, niech takim zostanie. Zgadzam się. Żaden z tego wiersz. Lecz myśl jakaś tak.Peace
e-m-e-m Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 powiedziałbym pierwszorzędne haiku, ale pierwsze dwa wersynie spełniają wymogów gatunku;niemniejpodoba mi się !Pozdrawiam
Drucker Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Adam Raj @ Aug 11 2003, 11:49 AM) oczy są zwierciadłem duszydusza odbiciem Bogaczym więc jest wiara ślepca? Dotykiem! Glosem!Z UlkonemDrucker
Adam Raj Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Miło mi, że się podoba.Również się kłaniami pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi