Borys Silver Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2011 pokazałaś jak odnaleźć własne poprawnie podjęłaś ryzyko wiedząc jaki jestem skąpany po myśli w stuprocentach niepokornej krwi kiedy przegrana zawsze pachnie zgnilizną nie bałaś się ufając w słowa które padły czy tylko byłem potrafiąc doprowadzać do wrzenia kiedy zapisane na kartce czyniło uczucie wilgotnym naprawdę myślisz że zdradziłem sprzeniewierzając radość kiedy tworzenie grało a całokształt uwielbienia rozpalał pokłady naszych dzikich to dla ciebie i tylko rwałem poezję na strzępy by nasycić żądze wilczego apetytu ucz mnie dalej a zapłonie nowym które wciąż się tli
Magda_Tara Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2011 bez trzeciej a tu: by nasycić żądze twoim przeogromnym apetytem - chyba syci się apetyt żądzą, a nie na odwrót? nie egzaltuj tak wierszy! :)
Borys Silver Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witam trzecią poprawiłem, chcę żeby była, żądze nasyciłem prawidłowo a co do egzaltacji - każda enigma jest dobra żeby bliżej było osiągalne :))) dziękując za cenne rady pozdrawiam Borys
Rekomendowane odpowiedzi