Pan_Biały Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ujawniłem na pw i tajemicy brak;)) dzięki za czas i czytanie pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i to mnie cieszy że się rozpogodziło:)) dziękuję i pozdrawiam raz jeszcze r
Pan_Biały Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszy mnie taki odbiór:) dziękuję i pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze jest znaleźć choć kawałek wiersza dla siebie, też tak często mam:) dziękuję za czas i czytanie pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobre te emocje u Ciebie:)) cieszy mnie że znalazłaś coś dla siebie dziękuję za czas i czytanie pozdrawiam r
Rekomendowane odpowiedzi