Ela_Ale Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 niezmiernie się cieszę kiedy potrafisz być ujmujący niebanalnie bezinteresownie uwolniłeś mi sumienie z grzesznej przeszłości teraz się błękitnię mogę pisać wiersze o głupiej miłości być wszelką naiwnością pensjonarką i zakonną branką wsiadać bez aluzji do męskiego auta i nie bać się gwałtu powoli staję się kiczem zakładam halkę pod różowe sukienki niezobowiązująco i bezwstydnie jeszcze nie koniec poczekaj naciągnę tylko na zmarszczki mitenki
Magda_Tara Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 fajnie mieć takiego, co tak umie robić :)))))) o każdej porze roku, a nawet dziesięciolecia. ale wiersza wkleiłaś!!! memułary! podoba się taki z wdzięcznością. buziak, Elka!
Ran_Gis Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 -jeśli pończoszniane, to tym bardziej podekscytująco.. (zachęcasz się streszczać to się przytreszczam..) poz Ran
Dyziek_ka Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Uroczy Z sympatią pozdrawiam
jacekdudek Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja czerwienię...pozdrawiam
Ela_Ale Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewnie, że dobrze. :))) Ściskam. Elka.
Ela_Ale Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo ładnie Ci wyszło! I ekscytująco, bo znacząco :) Poz. Elka.
Ela_Ale Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rodzaj męski...? :( :))) Ja też. Elka.
Ela_Ale Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja czerwienię...pozdrawiam Nie wierzę...pozdrawiam. E.
Emmka_Szlajfka Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 archaizmy wstawione mimochodem, od niechcenia, to smaczki-pychotki. czytam i kojarzy mi się jednoznacznie. może się od Magdy zaraziłam?:)) wyobraźnia poszła w ruch , a tu spać iść trzeba. zbłękitnaiłam dokumentnie...pozdrawiam:))
Ela_Ale Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zakręcenie wyobraźnią przed snem jest korzystne i zdrowe! ;). Byle karuzela dobrą maszynerię miała...;)))) Niebieskie pozdrowienia z rana. Elka.
Emmka_Szlajfka Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 rozbawiłaś mnie z rana na całego. karuzela "huźdawkę" mi przypomniała, no i z tą maszynerią poleciałaś, Trzpiotka jedna!:) niebieści się na niebie, a więc dobrego dnia!
NOWA Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Ja odbieram wiersz jako smutny, o starzeniu się kobiet, kiedy stają się niewidzialne dla mężczyzn. Jeszcze w środku młode, te zmarszczki:( Pocieszjące, że jest ktoś ujmujący bezinteresownie, kto daje nam poczucie, że to jeszcze nie koniec:) Podoba mi się:) Pozdrawiam:)))
Ela_Ale Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki i grunt, że rozbawionaś! Nie szalej, Emmo, nie szalej tylko! Karuzela bywa nieogarniona :)))) Pa. Elka.
Ela_Ale Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, to masz, Nowinko, któryś tam zmysł...:))) Przejrzałaś wierszyk. Byłaś z nim "na kanapce"??? :) Nawet, gdybym chciała, to "każde słowo zbędne, w ogóle i w szczególe...". Bezbłędnie! Cieszę się, że udał się przekaz. Ale trochę kpinki to jest tu, o, jest. :))) Niesmutnie :). Serddeczności. Elka.
NOWA Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Cieszę się Elu Twoją oceną mojej oceny:) Wiesz, że wszystkiego się uczę, nawet czytać dogłębnie i między wierszami ;) Pozdrowionka:)))
Spółka Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 wiersz bardzo dobry, Elu ale nie radziłbym peelce do każdego auta. a co do mitenek. moja babcia zakładała mitenki na ręce. nie musiała, bo nie tam umieściła urodę. robiła najwspanialsze gołąbki i baby na Wielkanoc. a zmarszczki? nie zapamiętałem. pozdrawiam S.
Oxyvia Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Dobry. I rymowany, a ja to lubię. :-) Ale, Elu, czy w wierszu nie ma przypadkiem mowy o elemencie oszustwa oraz handlu żywym towarem?... Ja tak to odczytuję.
Ela_Ale Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z dobrym skutkiem :)))
Ela_Ale Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mówisz, że nie do każdego...? Dobra. Tylko żeby jakieś podjechało! Wtedy podejmę właściwą decyzję. :))))))))))))))))))))) I to wcale nie jest takie śmieszne! No, może trochę....:). Moja też zakładała. Koronkowe. A potem do trumny zażyczyła je sobie. :))) Dzięki i pozdrawiam także. Elka.
Rekomendowane odpowiedzi