Spółka Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 spokoju dziś dobranocnego! spójrz jak cicho stoję we śnie dotknij dłoni zaiskrzy na pewno kto bardziej nie kocha nie marzy nie pragnie nie śni o tęsknocie tu i tam w Pasłęku w Sopocie spełnię wszystkie polecenia a ty krnąbrna niepokorna jak mnie nie przestaniesz drażnić czmychnę z wyobraźni za nic cię nie trzymam chcesz mnie czy też nie chcesz wleziesz w zaspę – zima! i tak ciebie nie chcę czy będziesz czy nie będziesz ja nie skończę czy chcesz czy nie będziesz chciała ja nie skończę musisz wiedzieć ja nie kończę jeszcze mnie wyśnisz ciepłą w woni poranka wtuloną rozmodloną po nocy
Dawid Rt Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Dobry warsztat. Pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Taka zalecanka. Fajowa, przednocna spółka. Przekorne to, figlarne. Z podobasiem, Spółko. Cieplutko, Para:)
Ela_Ale Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Uwodzenie.... Może być skuteczne. Wcale, wcale...nie powiem ;) E.
Biała Lokomotywa Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 W drugiej strofie upchane wszystkie banalne zwroty - kocha, marzy, pragnie, tęskni, a wiersz i tak uroczy, lekki z delikatnym poczuciem humoru i smakiem - to jest sztuka. Ładnie, ładnie:) Pozdrawiam.
Emmka_Szlajfka Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 fajna ta Spółka. pisze do rzeczy, chce się czytać, przemyśleć, z tyłu głowy zaśpiewało mi się Grechutą (nie wiem czemu) pozdrawiam:))
Spółka Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) bardzo dziękuję, Dawidzie i zapraszam pozdrawiam S.
Spółka Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję, Anno, za liczne epitety, sprawiające Spółce wiele radości. pozdrawiam S.
Spółka Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)wcale wcale...nie mów :)reszta jest milczeniem... zapraszam serdecznie i pozdrawiam. S.
Spółka Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) droga Lokomotywo, nie wiesz jak bardzo cieszy, że użycie banałów :) cieszy. serdecznie pozdrawiam S.
Spółka Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) bardzo dziękuję, Emmo, za czytanie i zaśpiewy grechutkowe. ciekaw jestem, które miejsce wiersza tak zanuca? którekolwiek - i tak przemiło wiedzieć i posłuchać pozdrawiam. S.
Nata_Kruk Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Nie przychodzi mi zadne inne słowo.. jak to, że treść wiersza jest.. urocza. Uwagi Białej, co do II -giej.. słuszne. Pozdrawiam... :)
Spółka Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) bardzo dziękuję za czytanie, Nato i za "urocze" serdecznie pozdrawiam i zapraszam S.
Rekomendowane odpowiedzi