krzywy olek Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Pryknęli mnie na cholerną pamiątkę. Bujam się teraz jak piesek na łańcuszku. Niby rozbiegany a unieruchomiony.
Gość Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 fotka na wietrze...? jak dla mnie niewytłumaczone w kontekście całości. pozdrawiam.
Ela_Ale Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 To "pryknięcie" nie udało się. Fotki zawsze lepiej pstryknąć. Efekt pewniejszy i dodatkowych wrażeń węchowych nie ma :)))) Pozdrawiam.Elka.
cezary_dacyszyn Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 wiersz w krzywym zwierciadle - taki trochę grunge trochę punk . Jestem za !
Emmka_Szlajfka Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 ukradli duszę? dlatego rdzenni Aborygeni nie dają się fotografować. pozdrawiam:)
Nata_Kruk Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 wg mnie, to.. pryknięcie.. nie bardzo tu pasuje. Serdecznie pozdrawiam... :)
Rekomendowane odpowiedzi