Pan_Biały Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 pachniesz rybą pana Boga powiedziała kobieta sprzedająca jabłka pomyślałem tak Ewo czas był dla nas drutem kolczastym odszedłem udając że jej nie znam
Janusz_Ork Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Super, Rafale. Biorę w całości i natychmiast. Pozdrawiam. J.
teresa943 Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 gratuluję! pięknie "skondensowałeś" sedno! serdecznie pozdrawiam :) Krysia
Ela_Ale Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 To znaczy - z żalem tak pomyślałeś? A dlaczego??? Tylko niczego nie tłumacz! :))) Po prostu - dyskusyjna sprawa. Poklepuję Cię po ramieniu protekcjonalnie ;-))))) Elka.
cezary_dacyszyn Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 ostatni wers trochę mi tutaj psuje maestrię ... Wiem wiem ... ale ... odszedłem udając że nie znam ... tak bym to skrócił - ja bym się domyślił ...
Nata_Kruk Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Rafał... coraz krócej, ale za to wymownie... ostatni wers mówi chyba wszystko. Słowa w tytule mogą być nadzieją, a drzwi niech wybierze czytelnik... te dla nich... czy te na ... drugą stronę. Dla mnie jest dobrze, jeśli czegoś nie czaję, sorry. Pozdrawiam... :)
Pan_Biały Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję:)
Pan_Biały Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Januszu:) pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Krysiu pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za poklepanie po ramieniu:)
Pan_Biały Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ostatnio często mi się zdarza coś popsuć, już się przyzwyczaiłem;)) dzięki za sugestię
Pan_Biały Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszy mnie to:)
Pan_Biały Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak jest dobrze to dobrze;)) to tylko tytuł, taka odskocznia o złudzeń dzięki za czytanie pozdrawiam r
Emmka_Szlajfka Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 między obietnicą kuszeniem drut kolczasty, dla mnie gorszy od drzwi. nic z tego nie mogło być. tak czytam. pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi