majkaa_m... Opublikowano 25 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Wymiar rzeczywisty, imię i nazwisko przyporządkowanie, odpowiedzialność ścieżki wydeptywane od i do, dla zaspokojenia Cztery pory roku nie dzielą się na dni Rozmieniają się na rachunki obiady i szkolne zeszyty Wysokie wymagania i obniżone wartości Późnymi wieczorami dojrzewają Nie pisać nie myśleć Tracić tożsamość
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 ojej. majko, jakoś miejscami wyliczankowo sie zrobiło
majkaa_m... Opublikowano 25 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 i racja wyliczankowo bo tak się czuję w codzienności dzięki za komentarz kłaniam się Maj
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 już jest całkiem fajnie, ale może coś z koncówką zrobić? podobają mi się wysokie wymagania i obniżone wartości.
majkaa_m... Opublikowano 25 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 zmieniłam trochę
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 nabkowski remix W wymiarze rzeczywistym imię i nazwisko przyporządkowanie ścieżki wydeptywane od i do Cztery pory roku nie dzielą się na dni Rozmieniają się na rachunki obiady i szkolne zeszyty Wysokie wymagania i obniżone wartości Poźnym wieczorem W nie-pisaniu w nie-myśleniu ugłaskałam tożsamość
majkaa_m... Opublikowano 25 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 wolałam bardziej bezosobowo
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 korci żeby coś z tą tożsamością zrobić, mój pomysł z ugłaskaniem nie jest najszczęśliwszym z możliwych (ugłaskali tożsamość) Masz może jakiś inny pomysł? (jeśli "ty-kanie" przeszkadza, to przepraszam i się poprawię :)) )
majkaa_m... Opublikowano 25 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Tykanie nie przeszkadza a tożsamość mi jakoś teraz gra, to chyba już zostanie pozdrawiam
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Już skomentowałam na innej stronie :) Nadal uważam, że utwór jest świetny :) "Nie pisać nie myśleć Tracić tożsamość" Tak!
Rekomendowane odpowiedzi