Anna_Para Opublikowano 17 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Wiersz można przeczytać w książce: Jolanta Zarębska, Śpiewam i milczę, Miniatura, Kraków 2012, ISBN 978-83-7606-401-7 Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Magda_Tara Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 i zostań, Peelko, siedź, czasami lepiej siedzieć a nie latać po świecie. tyłek nie boli. buziak, Paro. podoba się bardzo wiersz o 4. rano. :))
MIGUEL Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 szyby zawsze pękają niefortunnie Aniu i w najmniej oczekiwanym ... a która strona jest właściwa ... dama wie najlepiej :))) pozdr. M
Agnieszka_Horodyska Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 Anno. Och, jeśli dobrze rozumiem, to jestem zakochana w wierszu i w motywie. Czy to ten, ten średniowieczny motyw? Czy w trzeciej strofie masz na myśli coś jak chorobę? Ostatnie dwa wersy niefortunnie pękają coś we mnie :) Pozdrawiam.
Liryczny_Łobuz Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 Świetne, i (dla mnie) inspirujące! Pozdrawiam - Marek
wanesa_ciska Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 lecz szyba niefortunnie pękła. i znowu jestem nie z tej strony to jakby rysa na szkle ,co już nie tworzy całości ,,taka do tańca i w ogóle ta dama ///pozdrawiam
wanesa_ciska Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 lecz szyba niefortunnie pękła. i znowu jestem nie z tej strony//// tak jak pęknieta szyba juz nie jest całością ,,tak ten fragment jest, rysą wiersza dla pewnej Damy
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się z życia, że Tu jestem czas skończyć te czarne androny a tak bym spuentował a co ? czyli więcj życia a mniej szykowania się na tamtą stronę ...pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 19 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 Taruniu, o! ryginalny komentarz. Dzięki piękne. Cieszę się, ze się podoba. cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 19 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 Miguelu, dzięki serdeczne. Dama wie, fakt. Pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 19 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 Agnieszko, tak, tak, dziękuję pięknie. Pozdrawiam wierną Czytelniczkę, cieplutko i wdzięcznie, Para:)
Anna_Para Opublikowano 19 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 Liryczny, dzięki, Łobuziaku. Cieszę się, że moje wierszyki mogą zainspirować. Dobrze. Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 19 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 Wanesko, dawno Cię u mnie nie było. Dzięki piękne. No, do tańca;) Zgadujesz. To ta. Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 19 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 Zdzisławie, nie wiem, co powiedzieć na taki... piękny komentarz! Dziękuję po prostu, Para:)
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiersz jak dla mnie jest zdecydowanie o śmierci. Andron to przejście między dwoma ścianami , zaułek ( dla mnie w tm wypadku czarny i ślepy ) - tak to rozumiem , i pasuje do " strony " :)) " szykuję się na tamten brzeg, tak, żeby mnie nie zaskoczyła, " ...że już nie wspomnę jaki dla mnie ma wydźwięk ta pęknieta szyba ( podcinanie żył ? ) " lecz szyba niefortunnie pękła. i znowu jestem nie z tej strony " - nieudolna próba ? , ale jak każdy moge sie mylić w swoich domniemaniach ...pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 19 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 Zdzisławie, jak każdy. Cieplutko, Para:)
szarobury Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 i znowu stoję nie z tej strony
Anna_Para Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 Nie masz pojęcia, jak bardzo mnie wzruszasz wyborem moich wierszy! Pisałam. Kiedyś. Wstyd się przyznać, po sporym kawałku czasu te wiersze wzruszają mnie, jak cudze, jakby nie były moje! ;(((((((((((( Dzięki, Szarobury. Para:)
Rekomendowane odpowiedzi