Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 24 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 chcę umrzeć cicho bez krzyku i spazmu w ciemnościach nie mówiąc nic przyjaciołom nie żegnając się tak jakbym wcale nie odchodził wielu umarło może nie zdążyli zrobić czego chcieli podbić świat królem być gdzieś dojść być kimś - sami wiecie ja nie chcę i niczego nie żałuję tylko uśmiechnąć się jeszcze chciałbym tak żeby wyglądało to na do zobaczenia a nie żałośnie smutne żegnaj na zawsze chciałem żyć ale co z tego wszystko mija taki świat nie płaczcie
Messalin_Nagietka Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Arkadiuszu - zbyt czysto w tym Twoim wierszu o smierci - poza tym jedna literówka (popraw jak najszybciej) na końcu pierwszej strofy - nie wiem czy płakać czy spróbować zrozumieć tę czystość i częstość umierania nie tylko w Twoim ale i w innych wierszach MN
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 24 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 dziękuję za komentarz, naprawdę... czystość... jeżeli chcesz to spróbuj zrozumieć, jeżeli nie - to nie... napisałem dosyć prosto, była to w sumie improwizacja, nie ślęczałem godzinami nad tekstem, tylko napisałem go od razu... nieśmiertelności życzę
Klaudiusz Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 podoba się - wybrałeś "chwytliwy" temat - zmusza do myślenia - podoba się prostota: "gdzieś dojść być kimś - sami wiecie ja nie chcę" "chciałem żyć ale co z tego wszystko mija taki świat" podobało się... nieśmiertelności życzę ;)) pozdr
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 7 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 dzięki za miłe słowa
ZBYCH J.D. Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 to tak jak można... najprościej... i tak trzymaj... oki :)
Rekomendowane odpowiedzi