Duks Opublikowano 11 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 szukając pomysłu na fraszkę obalał kolejną flaszkę lecz zamiast odwiedzić go wena zawitała cholerna migrena
Magda_Tara Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))))))))) zobacz, która godzina!!!!!!!! buziak! będziesz miał dobry tydzień, Andrzeju! :))))))
Jacek_Suchowicz Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trzeci wers jakiś sztuczny może jakoś tak: szukał pomysł na fraszkę obalił kolejną flaszkę lecz minęła go wena zawitała migrena może sam kombinuj pozdrawiam Jacek
NOWA Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 Śmiesznie, fajnie ! Pozdrawiam!
Duks Opublikowano 12 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))))))))) zobacz, która godzina!!!!!!!! buziak! będziesz miał dobry tydzień, Andrzeju! :)))))) :) Oj Magda - balowałaś:))))„będziesz miał dobry tydzień, Andrzeju!” Oby Twoje słowa były prorocze:)) Nawzajem:)
Duks Opublikowano 12 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się i życzę sukcesów w poszukiwaniach. ;))) Pozdrawiam.
Duks Opublikowano 12 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trzeci wers jakiś sztuczny może jakoś tak: szukał pomysł na fraszkę obalił kolejną flaszkę lecz minęła go wena zawitała migrena może sam kombinuj pozdrawiam Jacek Sztuczny? Cóż, możliwe. Szczerze mówiąc sam zastanawiałem się nad tym wersem. Ostatecznie uznałem, że zostanie w tej formie. Ale kto wie… :) Dziękuję za czytanie i sugestię. Pozdrawiam.
Duks Opublikowano 12 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miało być śmiesznie. Jeśli się udało to jest mi bardzo miło. Dziękuję bardzo i pozdrawiam.
Johny Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dało się słyszeć że z nim mocno popijał też rytm poskutkowało to tym że do nierównych wersów mógł przyczepić się czytelnik, który chętnie by z nimi pił
Duks Opublikowano 12 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dało się słyszeć że z nim mocno popijał też rytm poskutkowało to tym że do nierównych wersów mógł przyczepić się czytelnik, który chętnie by z nimi pił Skoro „chętnie by z nimi pił” to znaczy, że jest towarzyski ;) Więc - nie jest tak źle z tym czytelnikiem:))))
Emmka_Szlajfka Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 hehe a to dobre. ... kiedy odpuści migrena umysł wywietrzy się z lekka to ta upragniona wena zrobi poetę z człowieka:) na zdrowie, pozdrawiam:)
Janusz_Ork Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Andrzeju, bardzo fajna ta Twoja fraszka, ale sugestie Jacka są dobre, bo taki tekst musi uderzać rymem i rytmem. Pozdrawiam. J.
M._Krzywak Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 No i bardzo fajna fraszka. Znam to trochę z autopsji ;) Pozdrawiam.
Duks Opublikowano 13 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi, że się spodobało i uśmiech wywołało (ale mi się zrymowało ;))) ). Pozdrawiam.
Duks Opublikowano 13 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Januszu. Dziękuję za kolejne czytanie i szczery komentarz. A na sugestie jestem zawsze otwarty, choć nie zawsze się z nimi zgadzam. :) Pozdrawiam.
Duks Opublikowano 13 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kto nie zna? ;) Dziękuję za poświęcony czas i pozytywny odbiór. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi