Jolanta_S. Opublikowano 6 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 stół i pusty talerz na śniadanie modlitwa patrzę w jego oczy wzniesione cierpliwie czekamy
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 Jolu, sponsora trza. Słabiutko. Zabierz.
JacekSojan Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 kto prosi, puka i dobija się - otrzyma; modlitwa jest prośbą - jestem zdumiony J.S
Jolanta_S. Opublikowano 6 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wskaż mi drogę...
Jolanta_S. Opublikowano 6 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefan nie wiem czy "słabiutko", a sponsor zapewne się sam znajdzie :) a jeśli nie... też dobrze. Serdeczności przesyłam i buziole. P.S. Cokolwiek napiszesz miło się czyta.
Jolanta_S. Opublikowano 6 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślałam, że mnie nie czytasz... Dziękuję :)
Marek Konarski Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Modlitwa, to relacja między Bogiem i wierzącym, i czytelnikowi nic do tego... Jeżeli "zważyć" tekst wyłącznie literacko - bardzo słabo.
Ran_Gis Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 -uniwersalnie o universalnej sytuacji i stanie skupienia.. poetycko krótko i do zdumienia.. pozdrowionko Ran
Marek Konarski Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co to jest uniwersalna sytuacja i stan skupienia ? :)) Komentarz również do zdumienia ? ;)
Ran_Gis Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 -- w podtekście stan odkupienia i powinno to uniwersalnie podsunąć.. w czym rzecz. R
Leokadia_Koryncka Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Jolaś, bardzo po mojemu :) pozdrawiam...
dzie_wuszka Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie jestem przekonana, czy można wznieść źrenice pozdrawiam :)
Jolanta_S. Opublikowano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wskaż mi drogę... i przy okazji z łaski swojej uzasadnij ten minus.
Jolanta_S. Opublikowano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie jestem przekonana, czy można wznieść źrenice pozdrawiam :) ja moje "oczy prowadzę na smyczy" dziękuję za koma i serdecznie pozdrawiam :)
Jolanta_S. Opublikowano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie jestem przekonana, czy można wznieść źrenice pozdrawiam :) ja moje "oczy prowadzę na smyczy" dziękuję za koma i serdecznie pozdrawiam :)
Jolanta_S. Opublikowano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Leo dziękuję i serdeczności przesyłam :)
Jolanta_S. Opublikowano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co to jest uniwersalna sytuacja i stan skupienia ? :)) Komentarz również do zdumienia ? ;) Marek no wiesz!!!
Jolanta_S. Opublikowano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ślicznie i na temat. Ran ciągle mnie... :)***
Marek Konarski Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co to jest uniwersalna sytuacja i stan skupienia ? :)) Komentarz również do zdumienia ? ;) Marek no wiesz!!! Właśnie o to chodzi, że nie wiem... Nie dowiedziałem się od współkomentatora, dobrze by zatem było, abym dowiedział się od pani ("ślicznie i na temat"). Wiem, że to trudniejsze niż potrójny wykrzyknik ale warto spróbować. Sytuacja, czyli stan, w którym ktoś lub coś się znajduje, lub coś się dzieje, jest ściśle przypisana do czasu i miejsca, jest przez nie definiowana. Pojęcie sytuacji uniwersalnej, jest zwykłym idiotyzmem, bo pozbawia się samo, swoich cech charakterystycznych. Załóżmy teoretycznie, że ów mutant logiczny (sytuacja uniwersalna, czyli taka, która zachodzi w każdym miejscu i czasie) jednak istnieje. Pan Ran Gis, każe mi podtekstowo (w ten sposób można przypudrować każdą bzdurę) utożsamić go ze stanem odkupienia. Kiedy się golę i kupuję marchewkę, to znajduję się w stanie odkupienia ? ;)) Kiedy rozmawiamy o poezji, życzyłbym sobie więcej rzeczowości i konkretu, mniej nowomowy, wykrzyknikowania, wywracania oczami, językowej i myślowej sieczki... I to by było na tyle...
Rekomendowane odpowiedzi