Black Horse Opublikowano 1 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 kiedy niepełnosprawny sumieniem, opuściłem piekło chciałem Twoimi czystymi oczami ujrzeć światło jak Ty umieć dostrzec zrozumienie i bezpieczeństwo piękno, sprawiedliwość, wiarę i te najskrytsze marzenia które tak lekko, bez żadnego wysiłku nosiłaś w sobie nie znałem tych pojęć nauczycielko, nie znałem dobra które w Tobie rzeką nadziei płynęło tak naturalnie jak płynie krew w moich niepokornych żyłach kiedy moralnie sprawny inaczej zapragnąłem się wyrwać z kieratu zadufanej w sobie, wyimaginowanej rzeczywistości którą otoczyłem sam siebie jak kokon larwę chciałem dla Ciebie stać się kolorowym motylem aby móc podmuchem Twojego przyspieszonego oddechu szybować w uniesieniu rozkoszy po bezkresie nieba jaki tylko Ty potrafiłaś rozpostrzeć nade mną skrzydłami miłości prawdziwej, słodkiej i lepkiej jak miód z drzewa pożądania kiedy śliną ironii naplułem centralnie w twarz czeluściom by zatopić się w Twoich nasyconych sokiem pomarańczy myślach zasmakować najświętszej potrawy z Twoich ponętnych ust które czerwoną pomadką potrafiły pomalować zmysły kolorami tęczy przyprawić o mdlenie serce i duszę, pozwalały upić się i usnąć z Tobą i w Tobie zatopionym pragnieniom wtedy los zlitował się nade mną marnym i dał mi ogromny dar w swej wielkodusznej, tulącej jak matka do piersi, łaskawości dał mi ... C i e b i e gdy już Cię otrzymałem, diablim błyskiem w oku zerwałem z Ciebie ubranie, zębami zszarpując z ciała koronkową, białą bieliznę tylko po to, by brutalnie zgwałcić zbezcześcić Twoją przezroczysta duszę a tym samym przeprosić się z marzeniami pożegnać jestestwo hołdem złożone w Twoje ramiona i wydeptaną w trudzie, z takim namaszczeniem wstążką do szczęścia jak rak na powrót zniesmaczeniem przejść bramy piekieł by dalej się w nich smażyć wraz z Tą, dla której chciałem oddać własne istnienie
Rekomendowane odpowiedzi