teresa943 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może weźmie sobie do serca Twoją radę? Podobno "twardziele" są bardziej podatni na męskie niż damskie sugestie :) Dziękuję, Januszu za ciepły komentarz :)) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 za każdym razem jak do Ciebie zaglądam wiem że znajdzie się jakiś godny zatrzymania przekaz / t
Pan_Biały Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 bardzo istotny i ważny finał wiersza pozdrawiam r
Nata_Kruk Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Tereso - Krysiu... prawie byś mi "uciekła". Za powyższy wiersz ode mnie duży plus... i dodam jeszcze... gdybyś w niedalekiej przyszłości wydała tomik, chciałbym już teraz zapisać się w kolejce po dedykację. Weź to do serca. Pozdrawiam... :) ps. Ja też lubie prostotę...:)
teresa943 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to bardzo krzepiące słowa, Tomku. lubię Twoje "zatrzymania", bo zawsze są dla mnie jak odwiedziny przyjaciela, który nie tylko mówi prawdę w oczy ale także umie słuchać. dziękuję :) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Rafał :) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ogromna radość z plusa, ale jeszcze większa z dalszej części komentarza :) póki co nie mam "sponsora", aby cośkolwiek wydać, jednak gdyby los się uśmiechnął, jako pierwsza "w kolejce" otrzymasz tomik z dedykacją gratis :))) bardzo dziękuję, Nata! serdecznie pozdrawiam - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi