Pan_Biały Opublikowano 22 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 chciałbym być ... ... szczotką do włosów, która trzymana w Twojej dłoni zatapia się w Twych włosach ... lustrem, które może obserwować Twoją delikatną twarz ... bielizną, która swym lekkim materiałem dotyka Twego ciała ... kubkiem do herbaty, na którym lgną Twe gorące usta ... pieknym kwiatem, z którego ciężko było by Ci odwrócić spojrzenie ... łóżkiem, na którym wijesz Swe senne ciało ... porannym wiaterkiem, który muskałby Cię po ciele i doprowadzał do rozkoszy ... ziemią, po której stąpają Twe malutkie stopy ... kroplą wody, która wolno spłynęłaby przez cało Twoje ciało
Anna Janik Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Ogólnie: -rażą wielokropki, -to jest wyliczanka (wg mnie), -nawet ładnie,ale mało oryginalnie ujęty temat, -temat chyba troszkę przegadany , -wiersz nieco przydługi, -brakuje mi jakiegoś spójnego zakończenia,puenty, To tylko moja sugestia - spróbuj ująć temat bardziej oryginalnie,po swojemu i może...nieco krócej. Pozdrawiam serdecznie, AnJa
Bartosz_Cybula Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 jak przedmówca: wielokropki banalne "wiaterkiem" - czy to po polsku?? wyliczanka entliczek pentliczek i nic więcej. Przesłodzone do granic możliwości> Prosze o INSULINĘ! Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi