Ran_Gis Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 -zestaw się a zastaw się czyli z polubieniem pozdrawiam. Ran
ot i anka Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 starałam się. przeczytałam chyba ze trzy razy, nawet zmieniłam sobie formę tekstu, żeby upewnić się we wrażeniu...jest tak kilka "jakiś" myśli, ale większość to bełkot zjaranego człowieka:) sorry za dosadność, ale tak własnie to odbieram. pierdoły tam wypisujesz w formie nieprzełykalnej na trzeźwo:) mam wrażenie, ze tym rozstrzeleniem chciałeś zamydlić oczy i mało ci się to nie udało, to na poczatku najpierw stwierdziłam, że odpycha sama forma, później, że może jednak ma to jakiś sens, a potem bliżej przyjrzawszy się można zobaczyć jak bardzo nieprzemyślany jest ten "wiersz". przeczytaj go i pomyśl jeszcze nad formą i treścią. pozdrawiam
Ran_Gis Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 -dzięki za przewód, jeszcze raz go przeczytaj i pomyśl nad formą i treścią. pozdrawiam serdecznie Ran ps: ..ja też się starałem, może więc kolejny raz 'wieloptyku' bez celu nie wertuj. (fajną masz sygnaturkę)
Stary_Kredens Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Są obszary rozmyślań i skojarzeń obce dla niektórych , ale po co zaraz , gdy sami czegoś nie umiemy odczuć, nazywać czyjeś odczuwanie bełkotem? to do ot i anki Pozdrawiam Stary Kredens
Liryczny_Łobuz Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 A mówią, że to kobiety są cierpliwe - a tu prawie sami faceci ... może dlatego, że temat nieco "szerszy" niż o ... pewnych aspektach wiadomej "Maryni". Dla mnie trochę naiwne - ale ja także popełniłem tu podobnego "tasiemca" : /www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=72879 Widać, że człowiek czasem MUSI wyrzucić z siebie ten "wilczy zew" sławiący Nieskończoność Naszego Niebytu. Pozdrawiam - Marek
Ran_Gis Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 - fakt, podobny u Ciebie tasiemiec.. tyle że z tytułami, z miejsca wsuwającymi.. w zagadnienie. refleksyjnie było się zapoznać, pozdrawiam serdecznie Ran ps: a z tym bezkresnym wilczym.. się zgadza..
Liryczny_Łobuz Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Witam więc w wilczej watasze - Stary Basior :))
Ran_Gis Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 -fajnie u ha ha ! to na jakiej polanie stanąć.. poz R
Liryczny_Łobuz Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Drogi - R Tu podaję dokładny opis owej polany: www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=72298 M.
Rekomendowane odpowiedzi