Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Nie mogę patrzeć, jak piękne kobiety giną... znałem... jak zawsze robi na mnie wrażenie... dzięki za przypomnienie

Aura w tym roku kapryśna, ale nie dla wszystkich... ta Aura jest zawsze piękna, jak śpiewa...

www.youtube.com/watch?v=n1kWvmc-aOA&feature=related
Opublikowano

Nie mogę patrzeć, jak piękne kobiety giną... znałem... jak zawsze robi na mnie wrażenie... dzięki za przypomnienie

Aura w tym roku kapryśna, ale nie dla wszystkich... ta Aura jest zawsze piękna, jak śpiewa...

Gratuluję jakże wymownej kompilacji. Rafinada iście kobiecego przemysłu, okupiona z pewnością kilkoma pryszczami.

www.youtube.com/watch?v=fTUa3qP76wk
Opublikowano

Gratuluję jakże wymownej kompilacji. Rafinada iście kobiecego przemysłu, okupiona z pewnością kilkoma pryszczami.

www.youtube.com/watch?v=fTUa3qP76wk

Okazuje się, że zamiast Tracy Chapman'a, kliknąłem na Twoją sygnaturkę... stąd wątek o ginących kobietach... zamiast o koniach mechanicznych, ale to nic nie szkodzi... :)
Opublikowano

Tytułem żartu, żeby mieć rozeznanie, co się wyprawia w naszym przełyku podczas śpiewania i mówienia... ale bez skojarzeń, proszę... haha :)

www.youtube.com/watch?v=ajbcJiYhFKY&feature=related

Opublikowano

I lata międzywojenne... dziewczyny zawsze były świetne... takie, jak dzisiaj - w hot pantsach - tak wtedy w kostiumach noszonych przez nasze babcie... i prawdziwy dżentelmen estrady... Maurice Chevalier... :)

www.youtube.com/watch?v=bZig5g5vUIA