Emmka_Szlajfka Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 zasypiając uśmiecha się do bezwstydnych marzeń na granicy jawy i snu w myśli plątaninie Nimfomanka się budzi pod rzęsami lekkimi pozbawiona rozsądku wtedy całkiem prawdziwa nie cnotliwa lecz cudownie zmysłowa kochliwa rano staje się żoną przykładną dom praca dzieci wnuki zakupy wieczorem znowu nie boli głowa to jej facet się czuje do dupy. Stereotyp to bajka niestety zmysłowe są dojrzałe kobiety 1
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 he, no prawda :) taka "lekka" forma, ok. się czytało. pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 super zakończenie. całość lekko, niemalże z przymrużeniem oka, ale "podskórnie" zawiera sedno psychiki kobiecej... podobaśka :) serdecznie pozdrawiam, Emm - Krysia
Ran_Gis Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 -tablica mendelejewa pierwiastków rodzinnych.. fajne ! do bólu. poz Ran
Pancolek Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Z tym wierszem jest jak z marnym seksem - orgazm na początku, a potem przedłużanie, żeby nie było, że tak krótko ;) Mało środków wyrazu, łopatologicznie. Więcej subtelności, gier słownych. Chociaż dojrzałe, seksualnie pobudzone kobiety działają na wyobraźnię... ;)
Marusia aganiok Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 bywają zmysłowe ale nie za często.Dużo tu prawdy zwiewnej, oplatającej "menopauzalnie", bo to przecież ostatnie chwile:)))) Potem to już jak bogi dadzą. Pozdr. Ma.
Staszek_Aniołek Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 bardzo fajny obrazek. nie wiem, czy życiowy, bo jestem jeszcze młody, nie narzekam :) przepraszam za to, ale takie skojarzenie... seksualna, nebezpeczna, Emm Szlajfka :D i co jeszcze? są przecież suplementy diety, kiedy mężowi miłości nie staje :) pozdrawiam
Biała Lokomotywa Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Fajna myśl i temat, faktycznie można by się pokusić o więcej dwuznaczności, ale przecież przed autorką w przyszłości jeszcze wiele pola do popisu:) Z drugiego wersu usunęłabym "w myśli" jako powtórzenia. Brak ten nie zmienia sensu wiersza. Pozdr.:)
Ela_Ale Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 "zasypiając, uśmiecha się..." bezwstydnie w plątaninie myśli na granicy snu nimfomanka zbudzona pod lekkimi rzęsami pozbawiona rozsądku a prawdziwa nie cnotliwa lecz cudownie zmysłowa rano staje się żoną przykładną dom praca dzieci wnuki zakupy wieczorem znowu nie boli głowa to jej facet się czuje do dupy stereotyp to bajka niestety naprawdę zmysłowe są dojrzałe kobiety Emm, przepraszam z góry...! Wzięłam maleńki pilniczek, bo pominąć tekst było mi szkoda, i podszlifowałam ),oczywiście tylko po swojemu, co nie znaczy, że lepiej!) Twój wiersz. Serdeczności ślę. Elka.
wieśniak m Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Noc nie zasłoni kobiety odrzuca fartuszki i zasady Jeżeli mąż jeszcze nie śpi to jeśli nie ma fabrycznej wady Powinien przesolić jutrzejszą zupę rozjaśniając słońcem dom, pałac, chałupę :)))
Emmka_Szlajfka Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za odwiedziny i ok.:))
Emmka_Szlajfka Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za podobaśkę fakt, z przymrużeniem oka, każdemu wg potrzeb:)
Emmka_Szlajfka Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. za tablicę- uśmiech fakt. prawda. pzdr.:)
Emmka_Szlajfka Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łał ! zgadzam się, ale po połowie:), że cóś mało i cóś więcej by się zdało- zgoda. ćwiczę, ćwiczę. o działanie na wyobraźnię chodzi. selekcjonowanie seksu w ten sposób nietrafne. szybki może być extra, a długi beznadziejny. niemniej cieszę się, że orgazm w wierszu był choćby na początku:))
Emmka_Szlajfka Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tyż prowda. częściowo. na szczęście nie każda(y) taka sama i jakoś to się na jednostki rozkłada. skąd by nabrać facetów jakby same nimfomanki latały po świecie...:)) pzdr.
Emmka_Szlajfka Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prawda wywalone kawa na ławę i mało subtelnie. i tak połowę z pierwotnego- wywaliłam. dużo nauki jeszcze. poprawiam, ale w pierwszym, dzięki za wskazówkę:) pzdr.:)
Emmka_Szlajfka Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "młodości dodaj mi skrzydła"... ja już latam na miotle:), sama siebie się boję, a mąż, spoko, daje radę:) pzdr.:)
Emmka_Szlajfka Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ma za co! pilniczek wie co robi. to nie jest zmiana mojej koncepcji tylko lifting;), dzięki, pzdr.:)
Emmka_Szlajfka Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajne:)), mój dziadek opowiadał taką anegdotę: mąż wieczorem zafundował żonie odjazdowy sex. na drugi dzień wraca z pracy, a na stole królewski obiad..- a z jakiej to okazji? - wczoraj potraktowałeś mnie jak człowieka, ja dzisiaj ciebie też..:) smacznego..:))
Rekomendowane odpowiedzi