Michał_Kućmierz Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 lubię kobiety które palą papierosy od razu coś nas łączy muskamy się sięgając po zapalniczkę pytam czy wie że z wyrazu zapalniczka można stworzyć nawet wyraz miłość patrzy wtedy na mnie spod chmur spina rozmowę pomarańczowy guzik słoneczka i trwa ogień między nami wiatr ogienny tańczy między szklankami pytam czy będziemy parą ? odpowiada że będziemy paczką
Ran_Gis Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 -z_razu się poczułem humorniej.. czego jak na lekarstwo w tutejszej Fauńci.. i Florci.. z rżeniem.. Ran
Ewa_K. Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 ale głębokie ....................... kwa
Michał_Kućmierz Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też mam dobry... hehe Dzięki za wizytę, pozdrawiam M.
Michał_Kućmierz Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Droga Pani nie miało być głęboko, wręcz przeciwnie :) Pozdrawiam M.
janusz_pyzinski Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 zaiste ogniste to muskanie Michale sięgające po zapalniczkę pozdrawiam
Michał_Kućmierz Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo Januszu :) Pozdrawiam M.
Ewa_K. Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Droga Pani nie miało być głęboko, wręcz przeciwnie :) Pozdrawiam M. kwa kwa :) ... Autorze i jest ...
f.isia Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fi...temat ;) ino podstrzyc tuiówdzie
Michał_Kućmierz Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Droga Pani nie miało być głęboko, wręcz przeciwnie :) Pozdrawiam M. kwa kwa :) ... Autorze i jest ... He he :) pzdr
Michał_Kućmierz Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fi...temat ;) ino podstrzyc tuiówdzie A... już mi się nie chce :) Pozdrawiam M.
Michał_Kućmierz Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki :) Pozdrawiam M.
H.Lecter Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 spina rozmowę pomarańczowy guzik słoneczka i trwa ogień między nami wiatr ogienny tańczy między szklankami pytam czy będziemy parą ? odpowiada że będziemy paczką Słoneczkowe flirty i infantylne bon moty, to zbyt mało na ten dział.
Rekomendowane odpowiedzi