Michał Gomułka Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 Stanął w ogniu pośród wspomnień cały we krwi nierozsądnie rozpisane w twarzy Jego czyjeś życie byt dobrego Dotknął w ciszy niespodzianie roztargnionych serc udręką pewnie lepiej wiedział za mnie i uchronić chciał od złego Przerwał śnienie życia władne co wykrada duszy wierność lecz zapewnił, że wciąż będzie Zawsze, jeśli pragnę Tego Wola Twa niech doskwiera moim myślom Wola Twa niech doskwiera moim myślom Tchnienie byle jak już umarłem w swoim marnym ciele wiele lat, jak umarłem od czerwca do 8 lipca 2011 Do wysłuchania pod adresem: michalgomulka.com/Interpretacje-w%C5%82asnych-i-obcych-utwor%C3%B3w.php Zapraszam też tu, można ściągnąć mój utwór po uprzednim zarejestrowaniu i symbolicznej wpłacie: www.megatotal.pl/albums/album.php?id=4178
albercik Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Wspaniały tekst , piękna [url=www.alejka.pl/muzyka/]muzyka[/url] , gratuluję .
Michał Gomułka Opublikowano 28 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Dzięki serdeczne. :-). Następna porcja pewnie dopiero aż w okolicach czerwca/lipca :-).
Agnieszka_Horodyska Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Ładne, unoszące w ciemne miłe chmury. Powodzenia!
Michał Gomułka Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Ciemne, niech będzie, ale nie mroczne :-).
Agnieszka_Horodyska Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2011 Nie mroczne, tajemnicze. Lubię ciemne chmury ;)
Michał Gomułka Opublikowano 22 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 Tak, bo dotyka Największej Tajemnicy.
Michał_Gomułka Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2015 @Michał_Gomułka Aktualny link do tego utworu, miłego słuchania: https://www.youtube.com/watch?v=LeT3N-NJIAI
Rekomendowane odpowiedzi