JacaM Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2011 stare cudzołóstwo jak eunuchy w haremie mnoży się w lustrach ziarnami wody sieje powtarzalność protez plastikiem kolan na ścianie jaskini kreśli znaki zapytania o małpie choroby
f.isia Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podczas czytania, nie przeskoczyła mi żadna iskra po zwojach :)
f.isia Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2011 heh... skłamałam, ze dwie przeskoczyły ;)
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2011 Nihil novi i długo nic - jeżeli o to chodziło, to nawet tego nie wyraziłeś. New Shit.
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chciałoby się powiedzieć: powiało optymizmem:) A poważnie "nihil novi" ,a jednak ćwiek.Coś jest w tych metaforach więc jeszcze poczytam.
Toronto Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Witam!Bardzo mi się podoba:)z każdym czytaniem,można odkryć coś nowego:)intrygujące-pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi