Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• ale za mim wrócisz:   inni sanki ciągnąć pomogą to się kończy za ciebie wciąganiem jeszcze zjeżdżasz robisz to z trwogą nim ostatnim oddechem żegnanie :))
    • @Domysły Monika   I teraz wrzucę kilka tekstów na pierwsze miejsce z okazji święta Konstytucji Trzeciego Maja, jakby inaczej: już po świętach - miałem zablokowane konto na cały tydzień, jak zwykle: przez głęboko zakonspirowanego tchórza - kapusia, jasne: była to próba zniszczenia mojej wiarygodności - dosłowności.   Łukasz Jasiński 
    • szaleństwo dziergania - rozumiem ale nam facetom szkoda życia my mamy swoje kostki Rubika każda płeć bawi się jak umie :)))
    • jakże często pycha nas gubi zawsze kroczy przed naszym upadkiem dzięki Panie że kochasz ludzi miłosierdziem ratujesz nas zawsze :)
    • I znowu sen w iluzji oczy W zupełnej ciszy umysł składam  W ułudzie rozum jeszcze drzemie  Śpiąc słyszę ciało Twoje gada.   I jeszcze ręka moja szybko  Dotyka łona Twoich odczuć Czy dalej myśl imaginuje I w afirmację przysiąg wpada.    I jeszcze tulę senne zjawy Spijając zapach Twojej skóry  Czy może kołdra a pod kołdrą  Żarliwie ciało moje czuje.   I w nim się budzę nie wybudzę  W półsennym widzę Ciebie szale  I nie chcę dalej śnić na jawie Ani w mym śnie całować czule.    
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...