Zawstydzona Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 jeszcze tańczę z tobą tango milonguero - argentino kiedy torsem muskasz piersi znowu jestem tą dziewczyną co nieśmiało wzrok pochyla w półobrotach te lansady gdy osobnym drżeniem bioder płynnie wiodą promenady wzrok podnoszę coraz śmielej kiedy tulisz jak kochankę i tę różę mi podajesz wtedy cała jestem tangiem
wieśniak m Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 he he :))), Już ten wiersz dziś widziałem:) Pozdrawiam jak i tam :)
Zawstydzona Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 he he he dzięki, też poznałam 'Schopenhauera' - po nicku 'Tam' jeszcze nie zdążyłam pozdrowić, ale tutaj - już tak ;))) Dzięki.
Emmka_Szlajfka Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2011 lekko, romantycznie, tanecznie. pozdrawiam:)
Staszek_Aniołek Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2011 od razu skojarzył mi się utwór "Dagadany" inspiracja? przyznaj się ;) roztańczony wiersz, pozdrawiam
Dyziek_ka Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2011 Wiersz jak tango stwarza ten tajemniczy klimat czerwono czarny. Upaja Pozdrawiam
Emmka_Szlajfka Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czerwono czarny....moje klimaty. od razu skojarzyła mi się świetna - mało znana piosenka: www.youtube.com/watch?v=tFCSzAkBu_o
Zawstydzona Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Emm Dzięki za miłe słowa... tak właśnie było ;))) odpozdrawiam serdecznie
Zawstydzona Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Staszku - BiNgO! Przyznaję się bez bicia ;))) - nijak było mi wziąć tytuł w cudzysłów (może jednak powinnam). Bardzo inspirujący ;kawałek' ;))) Odpozdrawiam serdecznie
Zawstydzona Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dyziu Bardzo miłe są Twoje słowa - dzięki serdeczne! Uśmiechnę się, bo to tylko - o tańcu... w nim, kobiecie nie wypada ;))) Odwzajemniam pozdrowienia.
Oxyvia Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2011 Bardzo wdzięczna, miła piosenka. :-)
Pan_Biały Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy autorka widziała "Tango" Saury? bo chyba nie z nożyczkami mam mimo to coś dla siebie znowu jestem tą dziewczyną gdy osobnym drżeniem bioder wzrok podnoszę coraz śmielej wtedy cała jestem tangiem do następnego r
Rekomendowane odpowiedzi