Zawstydzona Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 smakiem czereśni zmazywałeś nie swój chaotyczny rysunek delikatnie kreska po kresce zielonym echem pleców potoczyły się kule spadając rytmicznie kolorowymi kroplami z niewidocznych głośników szarych ścian kaskadowo sączyło się 'You make me feel brand new' objęty ukąszeniem roztańczonej tarantuli wpiłeś się soczystą larwą uwalniając drżące poczwarki nieśmiało rozwinęłam zapasową parę niewykształconych skrzydeł nim lotem motyla dotknęłam ziemi zacisnąłeś w dłoni czarną nieskończoność
Grażyna_Kudła Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 Pamiętam z warsztatu i nie zapomnę... wpadki z imieniem :)) Wiersz, jak widać, też zapamiętałam, ma swój urok i jeszcze coś, co lubię.. :) Pozdrawiam. :)
Anna_Para Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 Urokliwy tekst. Także pamiętam z Warsztatu i nie tylko. Z sympatią dla niego i Autorki, pozdrawiam cieplutko, Para:)
cezary_dacyszyn Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 WoW ! I BRAWOW ! ;-) Całe mnóstwo fajnych fraz - to się zwie osobowość :)
Dyziek_ka Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 Uwielbiam takie pojawiające się obrazki, jak w klipach, a tu takich perełek wyobrażni sporo. Zwłaszcza "zielonym echem pleców" "głośników szarych ścian" "nieśmiało rozwinęłam zapasową parę niewykształconych skrzydeł" Pozdrawiam
Dawid Rt Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 naciągana poetyka " smakiem czereśni zmazywałeś " " zielonym echem pleców " " z niewidocznych głośników szarych ścian " . Ale potencjał jest ;) pozdrawiam
Zawstydzona Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Grażyno ;) Jaka wpadka? O żadnej wpadce nie może być mowy. Dzięki za 'urok', to miłe... pozostaję z ciekawością tego 'cosia', co to go lubisz ;))) Uśmiech i pozdrowienia zostawiam - z przyjemnością.
Zawstydzona Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu ... bo i urokliwie było, dlatego próbuję nie tylko tu heh ;))) Sympatia, jak najbardziej OdWzAjEmNiOnA Również cieplutko
Zawstydzona Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cezary ;) Jest mi doprawdy bardzo miło... serdeczne dzięki za uznanie. Pozdrawiam
Zawstydzona Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dyziu ;) Dzięki za miano - 'perełki'... moje 'niewiersze', to ja i moje przeżycia. Ciekawa jestem, co też wyobraźnia podpowiada? Pozdrawiam serdecznie
Zawstydzona Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dawidzie ;) To zwykły erotyk (takimi będę zanudzać)... już wyjaśniam, że nic, a nic nienaciągany ;)))))))) Klub bilardowy, czereśnie były pyszne, głośniki (120 szt) w szarych ścianach... Potencjał był, a i owszem... w tym cała poetyka. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi