Bolesław_Pączyński Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, no to pomyślnych wiatrów! A ja w sierpniu jadę z córką nad jeziora i w dzikie, pagórkowate puszcze - w Bory Tucholskie! :-) Bory Tucholskie przepiękne szczególnie latem, miałem okazje tam być z pracy trzy razy choć na krótko,wspaniałe urzekające tereny, także życzę miłego wypoczynku. Drzew leśnych znów woń tą czuję te nasze Bory Tucholskie, marzeniami tam wędruję bo są nasze, takie polskie. Z pozdrowieniem:)
Oxyvia Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, no to pomyślnych wiatrów! A ja w sierpniu jadę z córką nad jeziora i w dzikie, pagórkowate puszcze - w Bory Tucholskie! :-) Bory Tucholskie przepiękne szczególnie latem, miałem okazje tam być z pracy trzy razy choć na krótko,wspaniałe urzekające tereny, także życzę miłego wypoczynku. Drzew leśnych znów woń tą czuję te nasze Bory Tucholskie marzeniami tam wędruję bo są nasze, takie polskie. Z pozdrowieniem:) Bory gęste, ciemno-dzikie, pagórzaste, nieprzebyte, bez maczety ani rusz! Więc ścieżkami za dzikami wędruj szlakiem jeżyn, malin, i jeziorom pokłon złóż. Pięknie tam jest, Bolesławie, w rzeczy samej! Może nie w całych Borach, bo gdzieniegdzie są równinne, piaszczyste i przetrzebione, ale miejscami - aż dech zapiera! Pozdrowieństwa. :-)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Tak na pewno piękne tereny w niektórych miejscach takie dziewicze jak opisujesz ślicznie wierszem, wędruję tam na razie marzeniem, wspomnieniem. Pozdrawiam Oxyvio:)
Rekomendowane odpowiedzi