Anna_Para Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 Wiersz można przeczytać w książce: Jolanta Zarębska, Śpiewam i milczę, Miniatura, Kraków 2012, ISBN 978-83-7606-401-7 Cieplutko pozdrawiam, Para:)
wanesa_ciska Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 Uśmiecham się bo czytając ten tekst czuje zapach i ciepło ogniska i gitarę i śpiew ,,, o takiej co na lewej burcie oparta czeka na szczęście ..lepszy czas ....
Anna_Para Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 Wanesko: Cieszy mnie Twój uśmiech. Cóż dodać? Para:)
wanesa_ciska Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 JA bym dodała , że twoje wiersze są wspaniałym tematem na poezję śpiewaną ....
Anna_Para Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 Wanesko, dziękuję pięknie, Para:)
Dyziek_ka Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 Nie boisz się prostoty… i chwała A klimat że się rozlazłem Dziekuję
Anna_Para Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 Dyziu: No to się zejdź! Rozlazłych ten świat nie toleruje;) Wiem coś o tym... Dotkliwie. Buźka senna, wdzięczna, Para:)
Judyt Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 tak..z przyjemnością przeczytałam treść J.
Anna_Para Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Judytko: Dzięki piękne. Cieplutko, Para:)
anna_rebajn Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękny wiersz Aniu. A zakończenie :* - jak wisienka na torcie. Cudowne. Pozdrawiam. A
Anna_Para Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Anno: Bardzo Ci dziękuję. Cieszę się, że "wisienka":) Cieplutko, Para:)
Dyziek_ka Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Drwalem rozłażę się jak łeb kołka wbijanego w ziemię obuchem. Jedynie na cal Jeszcze raz, miły wiersz
Dyziek_ka Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Drwalem rozłażę się jak łeb kołka wbijanego w ziemię obuchem. Jedynie na cal Jeszcze raz, miły wiersz i też wolę lewą burtę
Anna_Para Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Dyziu: Jakiś taki podwójny jesteś. Czy może ... nie, ja ostatnio nie mam powodów, by podwójnie widzieć:))))) Dziękuję Ci pięknie, Drwalu. Biegnę do Oz. Para:)
Agnieszka_Horodyska Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 "Odkaleczyć"... czy nie ten ma odkaleczyć, kto skaleczył? Bezsenność "dżumą pustych miast" - zarówno dżuma, jak i puste miasto kojarzą mi się z bezsennością, ze sklejającymi się powiekami, które jednak nie wprowadzają do snu. I to czekanie, na rozkołysanym statku - nocą. Och! I oczywiście z czymś to mi się musi kojarzyć. Z "Mistrzem i Małgorzatą". Przez tę szybę i nastrój (i przez to, że to czytam). Pozdrawiam, Anno!
Anna_Para Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Agnieszko: Bardzo dziękuję. Możemy kojarzyć motywy wierszy z różnymi lekturami. Tu akurat - nie bardzo trafiasz w moją inspirację, ale cieszę się, że wiersz trafia w świat Twojej, aktualnej. Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi