Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @violetta  Sama nie wierzę, więc wybaczam pytanie  :)
    • @Jacek_Suchowicz ale to okrucieństwo trwa nadal, bo trwają wojny, jest Gaza i znów też giną dzieci
    • Ten gość w lustrze tak mnie wkur... Złamałem mu nos i wezwałem na pojedynek.   Już czyszczę broń. Myślę, że jest bez szans.   Przecież w strzelectwie jestem mistrzem.  
    • Jakkolwiek próbuję rozumieć drogowskazy i doceniam tezy o naśladowaniu najlepszych rozumiem też rangi przeróżne wielkich autorytetów i bywam na nich zapatrzony...   Jakkolwiek pełne i zupełne wszystko powyższe marzy mi się niekiedy ruch na tej życia szachownicy jakiego nikt jak dotychczas nie wykonał jakiemu nikt jak dotąd nie podołał ruch – innymi słowy – którego nie ma w regulaminie szachownicy. I nigdy go tam nie było.   Z wiekiem i doświadczeniem i staraniem dostrzegam coraz to lepiej coraz to gorzej że bywają marzenia niewykonalne że są marzenia którym nie sposób wyjść naprzeciw z obronną twarzą.   A ty do takich właśnie nie byle jakich marzeń niekiedy tęsknisz najbardziej i najboleśniej i zbyt najdalej. Boli, że piękna intencja trafia na złą pragmatykę.     Warszawa – Stegny, 20.05.2026r.  
    • @Alicja_Wysocka to prawdziwe kwiaty? 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...