Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Natuskaa    Tak, chciałem ładną pogodę - i dostałem.    Dziękuję za życzenie.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Leszczym No to się cieszę, fajny kumpel jesteś :)
    • @any woll W moim przekonaniu one takie nie są, są ciemniejsze po prostu nie tam takie światło i biel, ale to nie jest czerń, mrok, depresja - to raczej taki styl na moje rozeznanie... a jak jest to w sumie Autorki wprost trzeba by było zapytać :)) Ale i ona - i to jest wśród autorów ciekawe - sama może tego nie wiedzieć :))
    • wargi gorejące smakują metalem wargi - metalem, wargi - metalem oczy się skrzą jak gwiazdozbiorów harem gwiazdozbiorów harem, gwiazdozbiorów harem język się plącze, potyka i błądzi potyka i błądzi, potyka i błądzi jesteś mi dzisiaj szarlatańskim darem   szarlatańskim darem, szarlatańskim darem   jesteś mi dzisiaj sitowie i mięta sitowie i mięta, sitowie i mięta utkany mi z marzeń snutych przez dziewczęta snutych przez dziewczęta, snutych przez dziewczęta niech splecie nas dzisiaj siateczka jedwabna siateczka jedwabna, siateczka jedwabna letnia, przejrzysta, cienka i namiętna   i złączy nas w jedną zapomnianą marę
    • @MIROSŁAW C. Bardzo ładnie układasz poezję, muszę Ci powiedzieć. Twoje wiersze są bardzo elegancko skrojone...
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...