Coolt Opublikowano 18 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Pewien raz Coolt z Wrocławia nie wiedząc co wyprawia pisał limeryki śmiejąc się jak dziki już tylko rymem przemawia *** spontaniczne wygłupy ;)
Wuren Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Limeryk wyszedł Cooltowi Tam rytm - miód, nikt nie powie a rym - częstochowa! Jednak mądra zeń głowa (Przyganiał kocioł garnkowi ) :D Pozdrawiam Wuren ps. hihihi
Coolt Opublikowano 18 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Czyżby zemsta słodka może Wuren trzpiotka a rymować nie umiemy za to szczerze się śmiejemy jak klasyczna blond-idiotka :D
Wuren Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Wuren (mówią: Ty dziwaku) Nie zna słodkiej zemsty smaku. Jak śmiać się - to szczerze! Kląć? - Ostro! W to wierzę Zły humor? Utopmy w koniaku
Coolt Opublikowano 18 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Wuren mówi w koniaku a może baku-baku? chociaż w sumie nie palę niepotrzebnie się chwalę teraz czerwienieje w buraku ;)
Wuren Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Czyżby Coolt o narkotykach? Nowa polska retoryka: w wierszu sława - mowa TRAWA Ja - nie. Czy mi coś umyka? :D
Coolt Opublikowano 18 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Zapewne umyka wiele jak w niejednym kościele gdzie momulentalna muzyka mały bachor bryka i podmuch obowiązku wieje :/
Lefski Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Czyście się całkiem zbiesili, że Częstochowy czepili? Wszak Częstochowa ma rym od Krakowa i mistrze się takim trudzili. lef-rym-ski
Piotr_Mogri Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Dwaj mistrzowie po trawie udział wzięli w zabawie słowem Powiem że nie wiem czy na jawie... :)
Rekomendowane odpowiedzi