Marek Hipnotyzer Opublikowano 17 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 kto wie, że przyjdzie kiedyś "za późno" ten wierzy i nie przysięga nigdy próżno obiecałem ci przyszłość, by odciążyć siebie samego - by się nie wykończyć ale ta przyszłość nadejdzie musisz wierzyć w to święcie
anuncja em Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Nadszedł... czas próby... podobno z tą samą częstotliwością - co siedem lat ;-) Bardzo, bardzo mi sie podoba, daje do myślenia (...) :-) Pozdrawiam an.em
Marek Hipnotyzer Opublikowano 18 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 dzięki myślałem, że to tylko osobiście ważny gniot.
Wuren Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Hmm Ja nie widzę w tym wierszu jakiegoś szczególnego przesłania. Ona pewnie widzi. Prawda? I dlaczego tylko 7? Życzę 7x7 ;) Pozdrawiam Wuren ps. Moje rymy są tragiczne, stąd piszę bajki, ale te, to metr pod mułem :D Ale to tylko moje widzimisię ;D Bez urazy.
Rekomendowane odpowiedzi