Lady_Supay Opublikowano 17 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 w śródmyśleniu naszym w śródoddechu boskim w śródlśnieniu księżyca w śródistnieniu ciemności i ciszy mojej przestrzeń się kończy tobą wypełniona kolejne bardo zaczyna się nieskończoności palcami głaszczę pana śmierci stopami gwiazdy dotykając gubię się pustce tej wielkiej esencji tak idealnej w sobie w jedności doskonałej bezdźwiękiem mówię piękne słowa bezgłosem szepczę siebie kolejny czas i nowa droga do bardo i do ciebie
Michał_Zawadowski Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 wydaje mi się lekko przekombinowane, może nawet więcej niż lekko. pozdrawiam mz
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Za dużo śród. Parę w wierszu wytarczy. Po czterech śród męczy... Za bardzo... Pozdrawiam, Pat.
Lady_Supay Opublikowano 18 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Poprawiłam i mam nadzieję,że na lepsze;-) Dziękuję za pomoc:)) Pozdrawiam.
Wuren Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Ha Jakoś tak Olgą zakręciłaś :) Ale pewnie i tak nie bedę zrozumiany :D Pozdrawiam Wuren
Lady_Supay Opublikowano 18 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 "Ostatnie historie" Olgi? Czy może "bardo-szopka"? A może inna Olga;)) Pozdrawiam ;-)
Wuren Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tudzież szopka :D Pozdrawiam Wuren ps. Wreszcie ktoś czyta to, co ja :D
Lady_Supay Opublikowano 18 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 hahahaha:) Właśnie ją -szopkę-dodałam:)) A Olga,hmmmm...cóż...strata tego,kto nie czyta. :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 A w Bardzie Śl, w podziemiach Bazyliki, przepiękną szopkę często oglądam. Zakonnicy bardzo mili, dbają o zabytkowe arcydzieło.
Rekomendowane odpowiedzi