majkaa_m... Opublikowano 17 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Kiedy dźwięk jest czerwony ma pazury jak głaskane pogrzebaczem koty ostrzy się na blaszanym brzegu i wtapia w jego nieświadomą biel Kiedy dźwięk jest biały stuka butami po bruku w rytm kołysania bioder roześmianych pensjonariuszek Dźwięk biało-czerwony zastyga na ustach metalicznie
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 rozpalam śniegu paznokcie szyję grzebieniem trawę zamykam drzwi zamknięte doniczki tanczą sambę
majkaa_m... Opublikowano 17 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 cos więcej :)
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 zawsze mi oczy wyobrazni tak tancza jak czytam Twoje wiersze , majko (moge sie tak TYkająco spoufalic?:) )
majkaa_m... Opublikowano 17 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 miło że tańczą, uwielbiam taniec Tykająco potakuję na Ty :) Maj
Michał_Zawadowski Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 wiersz tak jakoś nie przypadł mi do gustu.
Momo_33 Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 szczerze mówiąc, niewiele z tego rozumiem.zbyt nafaszerowany ten wiersz związkami wyrazów, które mało znaczą, albo inaczej, za bardzo "mądry" jak dla mnie pozdrawiam
majkaa_m... Opublikowano 18 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 pisany pod wrażeniem książki, polecam, mysle że wtedy będzie bardziej zrozumiały kłaniam się Maj
Momo_33 Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 rozumiem, spróbuję znaleźć czas na przeczytanie. Pewnie warto. Pozdrawiam
zwykła Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 ciekawa, oryginalna tematyka tajemnicze są te pensjonariuszki, czy chodzi o pensjonarki? hmm serdecznie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi