Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
violetta 12 123
@Poet Ka kiedyś na Krecie nocami obserwowałam niebo, wszystko było widoczne, gwiazdozbiory, droga mleczna, spadające gwiazdy do nieba, co dusza :) tak kabrioletem oglądać gwiazdy nad morzem w galu oliwnym, to było by bosko:) kocham niebo pod każdym względem, że tam jest Bóg i gwiazdy:)
1
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Poet Ka · Opublikowano
@Berenika97 w tylnej kieszeni dzwonów, tak niektórzy nosili, razem z lusterkiem (zabawnie to brzmi - kieszeń dzwonówZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
) dziękuję, dziękuję, dziękuję -
Przez Nata_Kruk · Opublikowano
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Bereniko.. dobre wejście w wiersz o dobre przejście w... dzieciństwo. Tulmy to, co zostaje - dobro, miłość - warto to także pielęgnować. "Pod wiatr".. czasami i tak trzeba, i czasem warto. Bardzo ładnie. -
Przez violetta · Opublikowano
@Poet Ka kiedyś na Krecie nocami obserwowałam niebo, wszystko było widoczne, gwiazdozbiory, droga mleczna, spadające gwiazdy do nieba, co dusza :) tak kabrioletem oglądać gwiazdy nad morzem w galu oliwnym, to było by bosko:) kocham niebo pod każdym względem, że tam jest Bóg i gwiazdy:) -
Przez Berenika97 · Opublikowano
@Poet Ka Czysta nostalgia podana w bardzo stylowy sposób. „Kieszeń dzwonów” - majstersztyk! Welcome to lata 70. w najlepszym wydaniu! Jest tu i klimat i lekki dystans. Świetny, plastyczny obrazek! -
Przez Nata_Kruk · Opublikowano
Dlaczego III... dla Polski. @Annna2.. Anno, "grzebiesz" w historii, czasem warto, może nawet nie tylko czasem. Tak mało Polacy wiedzą o swoich przodkach, ja, także nie należę do czołówki "historyków".
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne