Jacek_Krzysztofowicz Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 to mój pierwszy wiersz tutaj i nie czuję żadnego tytułu. może pomożecie (w ogóle)? --- (zakochałem się) i od teraz rumieniec co chwilę zalewa policzki na samo wspomnienie o niej. oczu swoich nie widzę tylko jej oczy widzę nie pamiętam imienia własnego tylko jej imię pamiętam duszy nie mam gdzieś poszła - na spotkanie z jej duszą i nie mogę już sam bo jestem ślepy i niemy bo chciałbym znów ją usłyszec.
Ogamad Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 Fajne, proste i wyraziste :P Proponowane tytuły: Gloria (www.pl.wikipedia.org/wiki/Gloria_%28optyka%29) Synestezja (www.pl.wikipedia.org/wiki/Synestezja)
Jacek_Krzysztofowicz Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 Ogamad, Dzięki za miły komentarz, odnośnie tytułów - nie wydają mi się zbyt wyraziste. Zwłaszcza gloria - to raczej kojarzy mi się z łacińskim słowem "chwała".
Zuzanna_M. Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgadzam się. Jak dla mnie (zakochałem się) właśnie w nawiasie jest prosty, czytelny, ale ma w sobie też coś z niepewności, właściwie oddaje wszystko co jest w środku i na zewnątrz :) Ja bym zostawiła. Pozdrawiam, Zuzanna M.
Grażyna_Kudła Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 Nie wymyśliłabym lepszego tytułu :) Pozdrawiam
wanesa_ciska Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 I oby to zakochania trwało jak najdłużej a ile wierszy powstanie ,,no no ....pozdrawiam
Jacek_Krzysztofowicz Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 dzięki wam za komentarze. niech zatem zostanie jak jest :)
Michał_Roman Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Te krótkie chwile Bo potem wkrada się codzienność.
Rekomendowane odpowiedzi