HAYQ Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 z tą trawą to niezły zabieg Agato, nawet Katrin nie ma szans, nikt nie ma szans, a do tego jeszcze ten cholerny zakaz "wypalania" ;))) Świetny wiersz, pozdrawiam.
Dorota_Jabłońska Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 W tej sytuacji - najwyższa półka www.youtube.com/watch?v=eUvApC0bwUk www.youtube.com/watch?v=4BXOaZ4H2mA pozdrawiam :)
Smutek_Jan Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 kiedyś byłem strumieniem w kwarcowych promykach dzisiaj jestem cieniem i nocą przemykam byłem sczochranym sitowiem podmokłych oczeretów i nigdy się nie dowiem gdzie szukać poetów zmierzam podmuchem el nino z wodami ciepłego morza z wyśnioną dziewczyną tam gdzie chłodna zorza haha, ale powiało na zmianę pogody. :)
Agata_Lebek Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Właśnie o te symboliczne znaczenia trawy mi chodziło Jacku ;) Dziękuję za ciekawy komentarz i rumieniec wiadomo dla kogo ;)) Pozdrawiam serdecznie.
Agata_Lebek Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za miłe słowa :)) Przypomniałeś mi pewną rozmowę telefoniczną HAYQ ;) www.youtube.com/watch?v=XLX75Qr5kb0 Pozdrawiam :))
Agata_Lebek Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tekst pierwszej piosnki bardzo mi pasuje do wiercha ;)) A do tego jeszcze muza :)) Serdecznie Dorothy :)))
Agata_Lebek Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli wiersz zainspirował to fajnie, jeśli coś innego to też fajnie. Lubię słońce, lubię deszcz, a nawet "zawieję w Michigan" :) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi