anuncja em Opublikowano 12 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Ślisko – Ciepło spływa po skórze Znika granica dotyku.
Bleblin Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 poznaj podstawy haiku, potem zapraszamy, jako notatka-niezły
anuncja em Opublikowano 13 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 prawda, to tylko niesmiałe naśladowanie, prawdziwe potrafią pisać tylko u źródeł - jak sądzę... przyznaję, nie znosze sztywnych regół, one czasem tak krępują... dziekuję za poświecenie uwagi zpozdrowieniami :-) an. em
Jaal Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 an-em---- jasne ja też jestem zdania . że reguły są po to by czasem je łamać. Japońskie haiku jak każde rządzi się swoimi prawami--pewnie kłopot jest z ich tłumaczeniem. Wiem jedno nie tylko Ty toczysz walkę o to by haiku było troszke mniej obwarowane prawami. Życzę wytwałości w tej walce, tu jednak albo się dostosujesz albo licz się z ciągłą krytyką. Pozdrawiam hej ;-)
anuncja em Opublikowano 17 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Traktuję to jako zabawę, ciekawa byłam opinii... może to istotnie nie haiku dziękuję za poświęcenie uwagi na moje mało udolne próby z pozdrowieniami an.em
Rekomendowane odpowiedzi