Duks Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2011 te jego cholerne bity bajty słowa całki różniczki złożoności była u kosmetyczki założyła seksowną bieliznę użyła perfum które lubi i co – nic jest niewidzialna czasem żałuje że nie jest klawiaturą przynajmniej by ją dotykał
Magda_Tara Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2011 brawo, Duksi! dawno Cię nie było.
Duks Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witaj Magdo. Dziękuję za dobre słowo. W pozostałej kwestii - prawda, ostatnio rzadko bywam na orgu. Pozdrawiam.:)
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. He... Na swój sposób klimatyczny. W kontekście całości podoba mi się szczególnie: "jest niewidzialna". Pozdrawiam.
Magda_Tara Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 teraz dopiero zobaczyłam! bez ostatniego. :)) niepotrzebnie tłumaczysz :))
teresa943 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 ale fajne...a zarazem daje "po mózgownicy" :) przecież kiedyś na pewno trza rzec "dość" lub odwazyć się "być klawiaturą"... w realu podoba misie :)) serdeczne pozdrówki - Krystyna
Biała Lokomotywa Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Jak najbardziej się podoba:)
adam_bubak Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 nie wiem, czy lepiej nie byłoby jej dotykał serio, nie mam pojęcia szlag by tych nerdów ;)
Duks Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam. Dziękuję za czytanie i za komentarz. Skoro „Na swój sposób klimatyczny” to nie jest źle. :) A jeżeli nadto czytelnik znalazł coś, co mu się szczególnie podoba, to już jestem zadowolony. :) Pozdrawiam.
Duks Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Magda… Bo pogrożę palcem. ;) A tak poważnie, próbowałem z ostatnim wersem i bez niego. Ostatecznie doszedłem do wniosku, że zostanie. Czy słusznie? Któż to wie.:) Raz zbyt niedopowiedziane, raz niepotrzebnie tłumaczysz. Ciężko wypośrodkować. :) Powiedzmy wiec tak - taki przywilej autora. Nie zmienia to jednak faktu, że bardzo dziękuję za sugestię.
Duks Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Krysiu. A właściwie Krystyno.:) Cieszę się, że wiersz przypadł Ci do gustu. Mnie również spodobało się Twoje określenie „daje "po mózgownicy"”. Pozdrawiam Cię serdecznie.
Duks Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmm… Wiersz faktycznie musi być nienajgorszy skoro przyjechała do mnie Lokomotywa i to Biała. ;) Bardzo dziękuję za czytanie i dobre słowo. Pozdrawiam.
Duks Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam. W tym przypadku/kontekście ją jest jak najbardziej poprawne. Ale przyznaję w pierwszej chwili też się zawahałem. „szlag by tych nerdów ;)” :))))
Ela_Ale Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Dawno nie gadaliśmy! Jeszcze w innym miejscu. Teraz jesteś trafny i wyrafinowany - jak ten wiersz. Patrzymy czasem na siebie jak w przezroczystość. Istnieją tzw. "priorytety"! Szlag by je. Pozdrawiam. Elka
Duks Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witaj Elu. Faktycznie „Dawno nie gadaliśmy”. Jednak nic nie stoi na przeszkodzie, aby to nadrobić. :) Bardzo dziękuję za tak miłe słowa. Pozdrawiam.
Witek_Zaborniak Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 dosadny przekaz z humorem
Waldemar Talar Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Mi również podoba się ta niewidzialność - wiersz do przemyśleń i to głębokich . pozd.
Duks Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za pochylenie się nad wierszem i za komentarz. Pozdrawiam.
Duks Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj. Cieszę się, że znalazłeś w wierszu „coś” dla siebie. Myślę, że masz rację - wiersz do przemyśleń. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi