Waldemar Talar Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 Jak niżej napisane każdą z pór roku może upiększać coś innego - na przykład Wiosnę świeża zieleń lato ciepło słońca jesień barwne listki zimę biały szron Jednak to moi mili tylko takie złudzenie gdyż jest na świecie piękniejszy ozdobnik Czyli każda kobieta żona matka babcia teściowa i kochanka potrafiące nie tylko Jedną porę roku swym uśmiechem upiększyć lecz cały calusieńki rok Wierszyk dedykuje wszystkim panią z naszego forum poetyckiego z wiadomego powodu .
Ula Podzinska Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 Zgadzam się z tym , że kobiety potrafią upiększac życie swoim uśmiechem przez cały rok, szczególnie te bliskie sercu i kochane. Dziekuję za dedykację.
teresa943 Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Waldku, poczułam się jedną z róż w Twoim bukiecie, więc zapachniałam wdzięcznością :) Bardzo dziękuję za miłe słowa. :))) Serdecznie pozdrawiam - Krystyna
Waldemar Talar Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszy mnie bardzo że wy kobiety również spostrzegacie w sobie piękno które świat upiększa. Zwłaszcza ten bliski rodzinny . pozd.
Waldemar Talar Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I oto mi chodziło miła Krystyno - aby wszystkie Panie poczuły się różami w moim wierszowanym bukiecie . Miło mi bardzo że spowodowałem tym skromnym wierszykiem tyle radości na twej twarzy . Jeszcze raz wszystkiego najlepszego . pozd.
Marusia aganiok Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Jak ładnie o nas:D Przydałoby się tak na codzień:P Pzdr. Ma.
Waldemar Talar Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Maruś - ja jestem za tym by codziennie ładnie do was kobiet mówić wierszem. - ale życie jest okrutne i dlatego jest inaczej - a szkoda bo zasługujecie na to aby nie tylko od święta chwalić wasze zalety . Dzięki za słowo - ładnie . pozd.
Nata_Kruk Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Dołączam do grona odbiorców... :) Dziękuję Waldku za dedykowany nam wiersz. Pozdrawiam... :)
złamane skrzydło Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 Waldi, dziękiki a wiersz aż sie prosi o rymy, hihi najlpeszego z okazji dnia Mężczyzny!!!;))))))
Ewa_Kos Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 wiersz fajny- tak ładnie plecie o kobietach:)))) Wszystkiego naj z okazji Dnia Mężczyzny:) Za wierszyk dziękuję i ciepło pozdrawiam:))))
Waldemar Talar Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja również dziękuje za przeczytanie i pozd. pozd.
Waldemar Talar Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za pozd. i życzenia z okazji Dnia Mężczyzny . A drugim razem pisząc wiersz dla kobiet wezmę pod uwagę owe rymy . pozd.
Waldemar Talar Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wielkie dzięki MIŁA Ewuniu za pozdrowienia życzenia oraz przeczytanie . Miło że odwiedziłaś . Miłego dnia życzę
Rekomendowane odpowiedzi