Marek Paprocki Opublikowano 10 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 starzec z wykrzywioną twarzą i ślinotokiem ma odwagę powiedzieć kocham a ty ożywiona rzeźbo Michała Anioła nie stać cię nawet na słowo przepraszam
maksymilian trader Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 musze przyznac, ze gdybym nabroił, to przekonałby mnie ten wiersz do słów przeprosin.
Messalin_Nagietka Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 zatrzymałem się tu chwilę - starzec przypomina mi Kaina, który na grobie Abla zlepił posąg by dalej na niego pluć - choć brat jeden dugiemu MN
Alicja Powroźnik Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A mnie Jana Pawła kłaniam się nisko...
Agnes Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 taaak, krótko i treściwie tylko zastanawiam się czy nie możnaby dać: a ty ożywiona rzeźbO Michała Anioła jakos lepiej mi sie tak czyta, ale to tylko mala dygresja pozdrawiam Agnes
Witold Marek Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Z propozycją Agnes - faktycznie może harmonijniej. Harmonia immanentna wiersza bez zarzutu. Choć dzisiejsza dzieciarnia duża i mała zdaje się bardzo nie lubić napominania (a pojęcia związane z "wychowaniem" są niemodne i niebezpieczne - można za nie w biały dzień dostać w mordę... W każdy razie w Bydgoszczy na pewno). Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi