Michał_Kućmierz Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 chodzi nad nami pan nasz który nam wynajął który żartuje sobie z nas czasami wtedy zawsze mówię do żony: dosyć kurwa jego wątpliwej urody żartów choć nie znam języka jego to mu chociaż przypierdolę albo pogrożę albo albo (po angielsku) ostatecznie on zawsze wychodzi musi odśnieżać wtedy kiedy ja też chcę mieć dostęp do łopaty a ona zawsze mówi: przestań bo nas wysiedlą na biegun północny do Polski i chodzi nad nami pan nasz a imię jego czterdzieści i cztery
dzie_wuszka Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podoba mi się Pozdrawiam
Kristoforus Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Prześmiewczy i gorzko - ironiczny, ale czy rewelacja? Wszystko zależy od perspektywy. Pozdrawiam.
eleanor abernathy Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Tylko tyle : czynszownicy chodzi nad nami pan nasz który nam wynajął Pozdrawiam
Michał_Kućmierz Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 Dziękuję serdecznie wszystkim za wgląd, pozdrawiam M.
Wawrzynek Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 nami, nam, nas, jego, mu, on, ja....itd Nie uważasz, że zaimki osobowe przywaliły wiersz jak śnieg i łopata tu nie pomoże ? Pozdrawiam.
Marek Konarski Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2011 choć nie znam języka jego to mu chociaż przypierdolę albo pogrożę --- a imię jego czterdzieści i cztery Mistycyzm użytkowy ;)
Rekomendowane odpowiedzi