Nikodem_Ópatowski Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 to nie przypadek że uliczka otwiera się w jedną stronę widzę ją z okna mojego wieżowca dalej jest pies skaczący wysoko muszę być jak Dedal i bronić go przed słońcem za drzwiami policzki czerwienieją a szczęśliwy rozbitek tonie tylko w uściskach z zamkniętymi oczami trafiam znów do stołu wyczuwam dłonią biały obrus przecież dębowy duch nie zna innego koloru za chwilę opowiemy sobie więcej niż pamiętamy stary mebel który mógłby być dziadkiem tego znów zapisze wszystko a dźwięki wymieszają się z iluzją nic się nie zmieniło czas tylko się powtarza przecież pianino nie wie co to linie papilarne na palcach dzieci które brudzą ścianę
janusz_pyzinski Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 dobre Nikodemie,dobre "za chwilę opowiemy sobie więcej niż pamiętamy" "nic się nie zmieniło czas tylko się powtarza" to jest urok rodzinnych domów pozdrawiam
Czarna_Dama Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 świetnie, z przyjemnością stawiam plus
H.Lecter Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 czas tylko się powtarza przecież pianino nie wie co to linie papilarne na palcach dzieci które brudzą ścianę Puenta unosi wiersz ponad poprawność...
Nikodem_Ópatowski Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo dziękuję:) ludzie i mury...człowiek się przywiązuje pozdrawiam
Nikodem_Ópatowski Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wielkie dzięki Pozdrawiam serdecznie:)
Nikodem_Ópatowski Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za ten pozytywny komentarz i za to, że wcześniej tyle razy Ci się chciało mnie szczerze krytykować. pozdrawiam :)
eleanor abernathy Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Z przyjemnością przeczytałam :) Przeszkadza mi jedynie " tego znów" ale to drobiazg. Pozdrawiam
Jolanta_S. Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2011 wyjątkowy... serdecznie - Jola.
Nikodem_Ópatowski Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuje, za zwrócenie uwagi na ten drobiazg, mam nadzieje, że mi zostanie coś z tego na przyszłość Pozdrawiam Nikodem
Nikodem_Ópatowski Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 Do Jolanta S. i Marek Konarski serdecznie wam dziękuje i pozdrawiam Nikodem
Rekomendowane odpowiedzi