okno
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Łukasz Jasiński 3 307
Właśnie! Do cholery jasnej! Dwunożne ssaki agresywne nigdy tego nie zrozumieją!
Łukasz Jasiński
1
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Annna2 · Opublikowano
@Migrena Erotyk rozpalony do czerwoności. Bo miłość taka jest- to chodzenie do nieba i jednocześnie spadek do piekła. I wszystkie esencje uczuć-, pożądanie, żarliwość, śmiech, lęk. Piękny -
Przez SONIA1 · Opublikowano
Świat nasz cały w powodzi brodzi . A my już nie tacy młodzi . Uczucia giną w czeluściach nocy . Złośliwie męczą . Sercu doskwiera żal , a mi ciebie brak . -
Przez violetta · Opublikowano
@Łukasz Jasiński odzyskuję swój blask liliami, rumiankami i koniczynami :) wzięłam buty sportowe i poszłam w teren :)Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
-
Przez Migrena · Opublikowano
@Annna2 Aniu. dziękuję. Jesteś bardzo miła. @Jacek_Suchowicz Jacku. piękne słowo "zbałamucił". dziękuję. szacunek. @Alicja_Wysocka Alicjo. oj, potrafisz, potrafisz. i robisz to dużo lepiej niż ja. dziękuję za Twoje słowa. -
Przez Migrena · Opublikowano
@Dagna dla ciebie może być wygenerowany nawet przez korbowód sklejony na butapren z muszlą sedesową. to dla mnie bez znaczenia. nie interesują mnie opinię rozhisteryzowanych paniuś szukających namiętności zardzewiałym gwoździem. nawet wtedy gdy sedno tych namiętności znajduję się w ich własnych majtkach. i żeby pożegnanie nie zabrzmiało zbyt brutalnie powiem tylko banalne......spadaj !
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi