Bronisław Jaśmin Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 Wygnanie mroku ostracyzmem snu i powstanie z gilotyny łóżka to nowe wznoszenie totemu wzdłuż jego ścian jedynie oczy jakimś znakiem dłoń każda jest wulkanem nagłośni samogłosek wiec wymówi oczy alfabetem od A do Z z dwóch miękkich liter lub w dwóch literach światłem za A za Z za nimi małe a ascezy małe z znaczenia tatuaż głowy naklejam do poduszki słońca
Bronisław Jaśmin Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 Ja powiem w szczególności tak, że tekst powstał pod wpływem odczuć, a nie żadnego mędrkowania. Nie wiem czy mam rację, ale chyba na nie potrzeba dużo czasu i ogólnie jest objawem zadufania w sobie.
H.Lecter Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 Celebruje pan słowa, ze szkodą dla budowanego z nich sensu...czyli, to nie pies macha ogonem, tylko ogon psem... ;)
eleanor abernathy Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 To jakaś koszmarna wydzieranka? Pozdrawiam
jacek skraba Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 pokręcone jak niejedna egzystencja po niejednej wódce - autor czytał to,czy tylko bezmyślnie przepisał myśli,które akurat przyszły do głowy pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi