Alicja_Wysocka Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :p troszkę wyrównałem teraz jest jak z obrazka Rozkudłałeś mi dziecko :))) Wiesz co, następny jaki wstawię przerób na trójkąt równoramienny, albo koło. Będzie na co patrzeć. :P
Alicja_Wysocka Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Anuś :) Przyda się coś ciepłego, bo lodowaty wiatr dzisiaj wieje w Gdyni. Macham Ci przez okno.
anna_rebajn Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :-))) Samo życie Alicjo. Nie ma ma jak nasza zwykła, prześna, ale codzienna - miłość. :-)) i jeszcze dodam panu w sekrecie że z tą wielkością to zwykła bajka miłość spotkałem w malutkim mieście wcale nie wiosną - w połowie marca na zbiegu ulic pod parasolem odkryłem panią w palcie zimowym koło czternastej w poprzedni wtorek miała na głowie beret czerwony nawet nie piękna zwyczajnie ładna ale za uśmiech oddałbym milion rękę podając - szepnęła Magda serce stanęło a tydzień minął
Alicja_Wysocka Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :-))) Samo życie Alicjo. Nie ma ma jak nasza zwykła, prześna, ale codzienna - miłość. :-)) i jeszcze dodam panu w sekrecie że z tą wielkością to zwykła bajka miłość spotkałem w malutkim mieście wcale nie wiosną - w połowie marca na zbiegu ulic pod parasolem odkryłem panią w palcie zimowym koło czternastej w poprzedni wtorek miała na głowie beret czerwony nawet nie piękna zwyczajnie ładna ale za uśmiech oddałbym milion rękę podając - szepnęła Magda serce stanęło a tydzień minął śliczny wiersz, dziękuję Aniu :) 1
Rekomendowane odpowiedzi