Pan_Biały Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 już dziś tj. 02.03.11 o g. 20.10 na Ale Kino "Factotum" na podstawie prozy Bukowskiego filmu jeszcze nie widziałem, dlatego chętnie skonfrontuję go z książką
Pan_Biały Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 Matt Dillon to pomyłka Chinaskiego, ale film miał klimat książki, niby ślamazarny, niby o niczym, a jednak to wciąż poszukiwanie siebie w dzikim świecie
Dawid Rt Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 Mnie się film podobał, uwiódł autoironią, mimo że książki nie miałem okazji przeczytać. Mogę sobie tylko wyobrazić, że jest nieporównywalnie lepsza.
Pan_Biały Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trzeba nadrobić zaległości;) nie będę oryginalny i nie napiszę że film był lepszy, bo nie był, ale to nic nowego mimo to polecam "Factotum" Bukowskego
asher Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Dobry film. Oddaje charakter Bukowskiego i jego prozy. Znacznie inny, niż Ćma barowa.
Rekomendowane odpowiedzi